Body SDS behandling:

Sådan holder du din krop fri af hverdagens belastninger

Body SDS er forkortelsen for Body Self Development’s system. Det har rødder tilbage til 1950’erne og er i dag kendt som et af verdens mest effektive behandlings- og træningssystemer.

En body-session er en kropsterapeutisk helhedsbehandling, der arbejder med den holistiske filosofi om det hele menneske. Jeg mener, at kroppen fungerer som en helhed – at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden – og derfor tager jeg udgangspunkt i dine ønsker og behov og kombinerer det med det, jeg mærker undervejs.

Overordnet er det målet at forbedre og styrke dit helbred ved at afvikle spændinger fysisk, psykisk og mentalt, samt igangsætte kroppens egen evne til at regenerere og derved få kroppen til at arbejde videre efter endt behandling. En body-session kan også have fokus på at forebygge ved af løsne konkrete udfordringer og belastninger, du har.

Herunder kan du ved at følg den blå farve på billedet få et indblik i , hvor meget Body-SDS behandlingen rummer i forhold til andre behandlingsformer:

Som du kan se, har jeg grundlæggende mulighed for at hjælpe både fysisk, psykisk og mentalt

Body SDS behandlingen er kendt for at have positiv effekt på mange områder, det er derfor muligt at afhjælpe mange forskellige problemstillinger

Her er nogle eksempler:

 

Hvis du gerne vil gøre brug af behandlingen kan du herunder komme direkte til booking systemet

 

Efter behandlingen oplever de fleste velvære og afspændthed i krop samt åndedræt. Det er anbefalelsesværdigt, at man drikker rigeligt med vand for at støtte kroppens udrensning.

Nogle kan opleve træthed, andre mere energi efter behandling. Mange vil også opleve udrensningssymptomer, ømheder der kommer frem måske 24-48 timer efter behandlingen, eller følelser der kommer op efterfølgende. Det er et helt unikt tegn på, at din krop er trukket i arbejdstøjet. Du vil opleve, at det fortager sig igen, og at du så har det rigtig godt.

Få mere info om Body SDS behandlingen, tilmeld dig nyhedsbrevet.

Body Hilsen

Keven Søgård Bruun