Hovedpine: 4 forskellige slags hovedpine (og hvordan du slipper af med dem)

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor din hovedpine nogle gange sidder bagest i hovedet, og hvorfor den andre gange sidder i panden?

Det er der et enkelt svar på… Den handler om, hvor i kroppen den stammer fra. Det kan bl.a være fra maven og eller fra ryggen. En hovedpine kan også i nogle tilfælde også være en årsag i sig selv.

Vidste du, at 20 procent af alle sygemeldinger skyldes hovedpine?

Dermed er hovedpine en af de absolut dyreste omkostninger af sygefravær i hele Europa. Som nævnt findes der forskellige former for hovedpine, og der kan være forskellige grunde til at de opstår. Grundlæggende er hovedpiner på ingen måde farlige, men de kan være enormt forstyrrende og nedsætter livskvaliteten.

Lad os kigge på de forskellige hovedpiner, som jeg har haft mulighed for at arbejde med gennem body SDS behandlingen:

Udrensnings-hovedpine

Den er et rent symptom på kroppens tilstand, dvs at den opstår på baggrund af kroppens arbejde med at rense ud. Den kan opstå, hvis du har drukket en del alkohol, eller har et højt indtag af kaffe, cola, energidrik eller andre stimulanser, og du stopper indtagelsen. Den vil også komme frem ved andre sammenhænge, hvor kroppen renser sig selv. Det kan være efter en behandling eller andet, der hjælper kroppen i gang med at rense ud m.v

Spændings-hovedpine

Dette er den mest almindelige type af hovedpine, som de fleste formentlig har oplevet. Den er typisk et symptom på kroppens tilstand. Den kan opstå ved mangel på søvn, eller under stress og overanstrengelse. Den er som regel nem at få til at slippe igen.

Migræne

Har en højere/mere intens smertegrad end spændings-hovedpine. Den kan både være årsag i sig selv,og være et symptom på kroppens tilstand. Den kan komme og gå, og i de perioder hvor den er aktiv, kan det være hele dage flere gange om ugen. Migræne kan udløses af stress, magnesium mangel, kroniske tilstande, fortidens rygsæk af både fysisk og psykisk karakter, hormonel påvirkning og hvis man har det i generationer tilbage i familien. m.v

Horton hovedpine/klyngehovedpine

Er ganske ufarlig, men den kan være så forfærdelig, ubeskrivelig grim at være i. Det kan være sådan, at man har lyst til at slå hovedet ind i væggen for at få den til at høre op. Den kan komme pludseligt. Under de perioder hvor den huserer, er anfald oftest udløst af stress. Er man i målgruppen med tendens til at udløse hovedpine som alarm smerteområde for kroppen, skal man i sin dagligdag være meget opmærksom på at udvikle/hjælpe kroppen med at komme i balance. Denne form for hovedpine sker typisk mellem 20-40 år og kommer frem et par uger om året.
Generelt for hovedpiner kan både nakke, skulder, ryg og mave have den fysiske indvirkning på en hovedpine, lige som den psysiske del kan være med til at udløse hovedpine.

Hører du til de 20%, der lider af eller ind imellem bliver ramt af hovedpine, så findes der jo forskellige former for hjælp.

Den medicinske vej vælger mange – MEN…

Her løser du ikke årsagen, her slukker du blot for signalet..

Får din krop en bedre tilstand ved at slukke for signalet..

JA… vil du nok sige –  og det føler du også her og nu

Men..

 • reparerer du noget?
 • Arbejder du med årsagen til din hovedpine?
 • Undgår du kemisk affald i kroppen der kan være med til at give mere hovedpine?
 • Optimerer du din krop?

 

Kan du svare NEJ til de fire spørgsmål?

Ja – det kan jeg godt…

Er det så ikke på tide at gøre noget andet og med konstruktivt for at hjælpe din krop?

Her er det, at Body SDS behandlingen kommer ind i billedet. Her har du nemlig en behandlingsform, der arbejder som en samlet enhed med din krop. Det betyder, at du vil opleve en behandling, der kan arbejde både med:

 • Fysisk spændinger i muskulære, knogler, led, organer, nervesystem, meridianer og hele bevægeapparatet m.v
 • Psykisk spændinger, der udløser angst, stress, depression, udbrændthed m.v
 • Mentale forhold, der udløser stress, maglende overblik, væk fra at mærke sig selv m.v

På denne måde vil du opleve en behandling, der kan give dig oplevelsen af at være født på ny.

 • Få arbejdet med hele din krop
 • Få repareret din krop
 • Få optimeret din krop
 • Og undgået kemi

Viste du for øvrigt, at man kan spore smertestillende medicin i kroppen mange år efter, det er indtaget? Det lyder ikke særlig interessant.. gør det det?

Prøv i stedet at give Body SDS behandlingen en chance.

Jeg vil se frem til at hjælpe dig!

Hilsen

Keven Søgård Bruun