Vil du gerne opnå en hverdag med bedre livskvalitet,

mindre smerter og medicin?

 

850.000 mennesker i Danmark lider i dag af kroniske smerter,

Smerterne er ikke i sig selv synlige, og det kan derfor for omverden være svært at acceptere dine smerter og begrænsninger som virkelige. Hos body fyn ved vi hvor dybt i kroppen der kan være påvirkninger og at genopretnings processen kan være af både fysisk og psykisk karakter.  

De fleste mennesker der lider af kroniske smerter er i forbindelse med deres læge og også henvist til forløb på smerte klinikker, nogle har fået melding om, at de ikke kan få mere hjælp og må derfor leve med deres smerter.

Har du  prøvet andre veje for at minimere dine smerter?

Er det i virkeligheden muligt at lindre kroniske smerter, og for nogen genoprette kroppen helt, se videoerne herunder?

Få tre små videoer med gode resultater ved at klikke på knappen herunder.

 

 

 

 

Hvad kan body fyn som andre ikke kan.

Hos body fyn møder du body-sds behandlingen der kan arbejde dybere og mere effektivt i kroppen.

På skemaet herunder får du et indblik i hvor meget en body-sds behandling rummer af muligheder i forhold til andre behandlinger. Du har større sandsynlighed for, at får den bedste hjælp mod en bedre livskvalitet og dermed en lindring/ genopretning af din krop.

Som du kan se, kan vi hos body fyn med body-sds behandlingen lindre en smerte krop og for nogen genoprette den helt. Det kan være belastninger af båder fysisk, psykisk og mentalt karakter, som vi kan håndtere. Det betyder, at dine muligheder for hjælp er en del større hos body fyn.

Body fyn behandlere

10 års erfaring.

Vi har hos body fyn gennem 10 års, med mere end 19.000 behandlinger tilsammen., opbygget en erfaring du kan have tillid til.

Autoriseret body-sds behandler
Keven Søgård Bruun.

Udd behandler ved
body-sds Heidi Bruun

Vi er to glade mennesker, der nyder, at aflevere så mange gode resultater hver eneste uge.

Vil du, som andre opleve en mulighed for, at øge din livskvalitet og derved minimere eller helt slippe for dine smerter, så bestil tid hos body-fyn.dk