Image
Kickstart en proces, der fører dig ud af din angst, stress og smerter

Lær den essentielle åndedrætsøvelse, der giver dig styring over dine følelser og smerter

Image

Vil du lære, hvordan du kan slippe af med din angst, stress og/eller smerter?

 

Så skal du have min guide.

 

I den lærer du nemlig ikke alene åndedrætsteknikker, der kan hjælpe dig til at overkomme de ting, der kan gøre livet svært. Du får også 5 videoer med øvelser og dertil en god indsigt i, hvordan jeg som Body-SDS terapeut kan arbejde med din krop, så den giver slip på det, der hæmmer dig.

 

Du får samtidig adgang til det åndedræt, jeg har lært alle mine klienter, og som er en stor hjælp til at holde dem fri af deres angst, stress eller smerter.

 

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ MIN GUIDE!

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du vil få endnu flere tips til at arbejde med din krop ved hjælp af Body-SDS metoden.

Image
Copyrights © Body-fyn.dk